• knoflook
  • sla
  • aardbeien
  • rodekool
  • tomaatmozarella
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"

Persoonlijke coaching

“Je wilt nu serieus afrekenen met je gewichtsproblemen en de gevolgen daarvan. In je eentje lukt het niet en met afslankproducten die je veel beloven, lijkt het op den duur alleen maar erger te worden. Of je nu moet afvallen of aankomen, je kunt voor advies en coaching terecht bij FoodMindMotion. Je krijgt een compleet advies over je eetpatroon en een beweeg- en leefstijladvies. Je kunt individueel worden gecoacht, meedoen in een groepstraject of samen met je man, moeder of vriendin komen. Met jouw inzet en mijn begeleiding gaat het echt lukken”.

Individuele coaching: persoonlijke aandacht om af te vallen of aan te komen

Hoe je begeleid wilt worden, kunnen we afspreken in het intakegesprek. Of je een eenmalig advies wilt, of een tijdje begeleiding; het kan allemaal. In elk geval is er altijd sprake van analyse van jouw persoonlijke voedings- en beweegpatroon. 

Dit, en de verbeterpunten, worden besproken in een persoonlijk gesprek. En ja, je gaat even onder de meetlat en op de weegschaal. Zo weten we precies hoe je ervoor staat; ook qua vetpercentage en spiermassa. Die verhouding kan ook een belangrijke aanwijzing voor vooruitgang worden.

We stellen gezonde en haalbare doelen op en spreken af hoe en binnen welke termijn we die (tussen-)doelen gaan halen. In de voortgangsgesprekken doen we metingen om je vooruitgang bij te houden, krijg je voorbeeldmenu’s, en kun je met mij bespreken wat er lastig is. Af en toe krijg je wat ‘huiswerk’ mee waarmee je inzicht krijgt in je valkuilen en moeilijke momenten en hoe je die de baas wordt. Een gezond gewichtsverlies van een halve tot een hele kilo per week is realistisch.

Je leert over voedingsstoffen en wat ze voor je lichaam doen en welke zaken je wel of niet helpen in het bereiken van een gezond gewicht en/of een gezond eetpatroon. Verder ben ik er uiteraard om je te (blijven) motiveren en ben ik je ‘stok achter de deur’ om gericht aan het bereiken van je (tussen-) doelen te werken. Door je elk consult te meten en te wegen houden we je vooruitgang bij. Iedereen mag mij gedurende de begeleiding altijd appen om vragen te stellen.

Duo-consult; kom samen met iemand 

Als je graag samen met iemand wilt komen kan dat ook. Uiteraard zijn er individuele verschillen die we niet uit het oog moeten verliezen, maar een aantal dingen zijn goed te combineren. De analyse van jouw eet- en beweegpatroon doen we even persoonlijk, zodat je ook privacygevoelige dingen met mij kunt bespreken. 

Groepscursus; motiveer elkaar

De groepscursus is gericht op het binnen een bepaalde periode verliezen van kilo’s door aanpassingen in je eetpatroon. Afhankelijk van je bewegingspatroon daarbij val je 4 tot 8 kilo (sommigen meer) af tijdens de cursus. Het voordeel is dat je je door de groep mentaal extra gemotiveerd voelt. Je leeft met elkaar mee, er is ruimte om te lachen en te huilen. En je werkt samen aan je doelen. Het intakegesprek en de analyse van je voedings- en bewegingspatroon is persoonlijk. Verder komen we in het begin wekelijks, later met een grotere interval bij elkaar, en stellen we door meting je resultaten vast. Liggen jouw persoonlijke doelen hoger? Dan kun je daarna nog individueel verder gaan of eventueel met duo-consulten met een groepsmaatje. 

Kinderen en tieners

Ook zij kunnen ook terecht voor advies en begeleiding! Advisering gaat op basis van wetenschappelijk bewezen inzichten en heeft tot doel kinderen zich normaal te laten ontwikkelen zonder voedingsgroepen uit te sluiten