• knoflook
  • sla
  • aardbeien
  • rodekool
  • tomaatmozarella
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"
  • "Ik weet precies wat ik moet doen voor mijn beste gewicht"

Sportvoeding om beter te presteren

Je weet dat je jouw persoonlijke record nog kunt aanscherpen. Dat je langer vol zou kunnen houden. Dat je gewicht net iets te hoog is voor een optimale prestatie. Optimalisatie van je voeding, planning van voeding en herstel en ideaal gewicht zijn factoren die hierop invloed hebben. Met een gerichte begeleiding door FoodMindMotion kun je meer bereiken in jouw sport. Of je nou recreatief sport of wilt presteren in een wedstrijd.

Voedingsadvies voor sporters om beter te presteren

Of je nu recreatief sport of je wilt als wedstrijdsporter beter presteren; bij FoodMindMotion kun je terecht voor een gericht voedingsadvies om dat te bereiken. Ook als je wilt weten wat jouw optimale gewicht is voor je sport en de daarmee samenhangende prestaties. 

Zowel kracht- als duursporters bereiken hun ideale gewicht door gerichte advisering. Goed gekozen voeding en vochtinname kunnen in het traject voorafgaand aan en tijdens een wedstrijd veel verschil uitmaken. Hoe goed en hoe snel het herstel van jouw inspanning verloopt, is vervolgens van groot belang. Je wilt toch geen concessies doen?

We gaan kijken naar je voedingspatroon en analyseren je inspanningspatroon. In je sport en in je dagelijkse leven. Vervolgens kijken we welke doelen realistisch en gezond zijn. We gaan aan de slag om je voedingsgewoonten aan te passen en kijken of je rust en herstel wel op de juiste wijze verlopen. Door intensieve training en onvolwaardige voeding kunnen er risico’s zijn op tekorten in je voeding; aangezien je op jouw persoonlijke topniveau wilt blijven presteren heeft dit aandacht nodig.

Wil je alleen advies over hoe je het maximale uit je lichaam haalt voor een recreatieve prestatie? Je zult nog verrast zijn hoeveel je kunt bereiken door de invloed van goede voeding. Je hoeft geen topsporter te zijn om je voordeel te doen met een gedegen advies. Ook als je supplementen neemt of dat van plan bent, kan ik je uitleggen wat er in jouw situatie wel of niet zal werken en waarom dat zo is.

Het je het idee dat je sport jouw voedingspatroon ernstig beïnvloedt? Dat je niet altijd de beste keuzes maakt? Heb je vaker last van blessures? Sta je onder druk en kom je er even niet meer uit? Misschien dat een gesprek met mij verhelderend kan werken. Via mij kun je ook altijd doorverwezen worden naar de huisarts of specialist als daar aanleiding toe is.