Afslankcursus om succesvol gewicht te verliezen

Cursus FoodMindMotion leidt tot blijvend gewichtsverlies en gezondheidswinst


Deze cursus bestaat uit 8 avonden, voorafgegaan door een persoonlijke intake en voedings- en bewegingsanalyse met uitgebreid individueel advies. Wat voor een ander werkt, hoeft niet bij jou te passen.

Lekker gemotiveerd aan de slag
Vervolgens volg je met een groepje de cursus. Elke keer krijg je je meet- en weegresultaten met persoonlijke feedback die je op het goede spoor houdt. We behandelen vele onderwerpen die met voeding te maken hebben, gaan naar de supermarkt, steunen elkaar. Door de groep blijf je extra gemotiveerd.

Afvallen zit tussen de oren?
Ja, voor een groot deel wel. Daarom is gewichtsverlies vaak niet blijvend. In de cursus kijken we uitgebreid naar hoe je brein werkt. Hoe komt het nou dat je teveel eet of te vaak het verkeerde. Je leert je eigen valkuilen herkennen en leert hoe je omgaat met lastige situaties.

Wanneer is het?
De cursus start in het voorjaar en een keer in het najaar. Het is niet elke week, in het begin wel even, maar je leert steeds langer op eigen kracht af te vallen. Zo ben je aan het eind van de cursus klaar om je gewicht voor altijd onder controle te kunnen houden. Meer dan 80% van de deelnemers blijft succesvol afgevallen.

Meer weten?
Laat weten of je geïnteresseerd bent om de cursus te volgen. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer inhoudelijke informatie.

Kosten?
Informeer even naar de actuele prijs. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt vaak (een deel). Ook zonder een vergoeding durf ik te stellen dat het je geld dubbel en dwars waard is. Je krijgt zoveel inzicht in wat werkt en wat niet. Wil je meer weten, neem dan contact op of kijk op de website www.foodmindmotion.nl

N.B. Sporters van FoodMindMotion of van FemmeFit krijgen korting