FoodMindMotion blikt terug op 2018

Wat hebben we veel gesport met z'n allen. De spierpijn voelbaar, de lach af en toe nog nagalmend van al het plezier. We hebben vrolijkheid gezien met nieuwe baby's, huwelijken, nieuwe woningen, nieuwe huisdieren; allemaal geluk.

Helaas, en dat hoort soms ook bij het leven, ook verliezen. Familie van onze sporters die hun rust vonden. Heel aangrijpend wanneer van sommigen het levensverhaal nog lang niet af was, zoals we dit jaar een aantal keren van heel dichtbij hebben meegemaakt. De eerste keren zonder deze dierbare familieleden Kerst en Oud&Nieuw meemaken, zal erg moeilijk zijn, ook voor hen waarbij een verlies al langer geleden is. Weet dat wij jullie allemaal steunen met onze liefdevolle gedachten. Met recht delen we lief èn leed. 

FoodMindMotion staat voor buitensport. Zo beleef je de seizoenen pas echt. Je zit al genoeg binnen en zelfs vaak in geconditioneerde ruimtes. De natuur beleven zoals ie is, versterkt je gezondheid. Ook je geest versterkt en je wordt gewoon een beetje stoerder. PowerWalk is behalve sportief ook erg gezellig. En iedereen hoort er altijd direct helemaal bij. Bij de bootcamp wordt hard doorgebikkeld, maar is er ook ruimte om een beetje lol te trappen. We komen op allerlei plaatsen met onze outdooractiviteiten en genieten van de wisseling van de seizoenen en de verschillende weersomstandigheden. Met de strippenkaart bied ik iedereen een eerlijke prijs voor de activiteiten. Je betaalt niet als je niet komt.

Mensen die bij mij kwamen voor hulp bij hun voedingspatronen en leefstijl boekten allemaal mooie successen. Het is geweldig om te zien hoe jullie de verantwoordelijkheid voor jezelf oppakken. Dat jullie je leefstijl zo veranderen dat je niet het idee hebt dat je een dieet volgt en als je de veranderingen toepast, het zelfs erg leuk blijkt te zijn om met je gezondheid bezig te zijn. En het is ook fantastisch om te zien hoeveel meer energie en positiviteit dat oplevert. Hou het vast mensen! Ik ben trots als ik jullie zie lopen en ik weet dat het niet makkelijk was, maar dat het wel gelukt is. Wauw!

Op heb gebied van mindset heb ik ook heel wat mensen mogen helpen. Naar meer zelfvertrouwen, overwonnen angsten en fobieën, rouwverwerking, verlichting van fysieke pijn, slaapproblemen, verslavingen, gewichtsverlies. Voor velen is het leven daarmee weer leuker geworden. En wat is er nu fijner dan dat? Nieuw is hierin de hypnotherapie. Niks occults, maar een protocollair wetenschappelijke manier om snel en effectief verbeteringen te bereiken, vaak kun je in 1 x afrekenen met je probleem. Al tientallen mensen zaten bij mij in de stoel en zagen hun koers veranderen waardoor hun "schip" nu op een fijnere bestemming aankomt. Het staat nog niet op de site, maar als je vragen hebt, stel ze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag wil ik jullie bedanken voor dit fijne jaar. We moeten het met z'n allen zien te redden in een stressvolle wereld vol met verleidingen om teveel te eten en te drinken en te weinig te bewegen. Mijn missie is al jaren om mensen te helpen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid te nemen. En dat rust volgens mij op de 3 pijlers voeding, mentale gezondheid en beweging, kort gezegd: FoodMindMotion.

Ik wens iedereen graag een fijne jaarwisseling toe en een veilige en gezonde start van 2019. Graag zie ik jullie allemaal weer terug in 2019.

Marjolein Dees

FoodMindMotion