Leefstijl-/afslankcursus voorjaar

VOORJAARSCURSUS

Afslanken of gewoon interesse in gezond eten?

Volg dan dit voorjaar de cursus bij FoodMindMotion en leer wat jij precies kunt doen voor een gezond patroon. Als je af wilt vallen kan dat, maar het hoeft niet eens persé je doel te zijn. Leer alles over hoe je gezonde voeding opbouwt, hoe je voor je leven lang jezelf kunt corrigeren. Door je voeding kun je beter in je vel kunt komen te zitten en kunnen allerlei klachten zelfs verminderen.

Voorafgaand aan de cursus krijg je eerst een persoonlijke analyse en advies, waarna de groepsbijeenkomsten starten. Hier krijg je ook telkens persoonlijke feedback. Eventueel kun je ook meedoen aan de PowerWalk of Bootcamp voor nog beter resultaat.

De cursusavonden, inloop om te wegen vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur worden in overleg met de groep gepland. Er is na een tijdje ook nog een korte reünie. Dit is een extra stok achter de deur om goed vol te houden.

 

Meld je snel aan; er is een beperkt aantal beschikbare plaatsen! Hoe eerder je je aanmeldt, hoe eerder je al kunt beginnen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik stuur jou het cursusoverzicht toe.

Doe jij mee? Claim snel 1 van de nog beschikbare plekjes. Tot snel! FoodMindMotion