Even voorstellen

Mijn passie? Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen

Marjolein Dees

Hoi, leuk dat je de moeite neemt om dit te lezen.

Ik ben Marjolein Dees (1969) en ik ben geboren in Epe.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf omgeschoold tot Voedingsdeskundige, Gewichtsconsulent, met specialisatie Sport en Voeding. Ik ben Hardlooptrainer, Bootcamptrainer en Spinning Instructeur. Om op alle gebieden mensen nog beter te kunnen helpen om gedragsverandering tot stand te brengen heb ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie gedaan. Ik hoop binnenkort (als ik voldoende tijd vind) de specialisatie Kind en Voeding af te ronden. Ik werk sinds 2015 in mijn eigen praktijk FoodMindMotion. Ik geef voedingsadviezen aan mensen die graag willen afvallen, maar ook aan sporters die optimaal willen presteren of mensen die hun patronen gewoon eens onder de loep willen nemen om te zien wat er beter kan.

Daarnaast geef ik Bootcamptraining, PowerWalk en Personal Training. En ik help mensen op psychologisch gebied om patronen (blijvend) aan te passen of om angsten te overwinnen door middel van cognitieve gedragstherapie.

Sinds begin 2018 ben ik ook actief als gediplomeerd Register Hypnotherapeut. Beide vormen werken snel en effectief naar oplossingen toe.

Hiervoor werkte ik als Communicatie-Marketing-PR-adviseur in het bedrijfsleven en voor de overheid. Geweldig leuk, maar altijd al was ik in mijn vrije tijd bezig met voeding, sport en psychologie.

Het is mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen. En dat gaat meestal niet vanzelf. Vandaar dat ik heb besloten om mensen daarbij te gaan helpen.

In mijn beleving kan iedereen veel meer uit zijn of haar leven halen met een goed voedingspatroon, ruim voldoende beweging, en door goed in zijn/haar vel te zitten; en daar komen de pijlers van FoodMindMotion om de hoek:

 

pijl Voeding .... het is fantastisch te zien wat goede voeding met mensen in positieve zin doet. Niet alleen voor je gewicht, maar ook voor je mentale gesteldheid. Ik leer je de weg voor jezelf te vinden tussen alle geldbeluste goeroes..

pijl Psychologie .... het is voor iedereen mogelijk goed in zijn/haar vel te zitten, patronen blijvend aan te passen, te begrijpen hoe je brein werkt als het aankomt op voedingskeuzes en andere beslissingen

pijl Beweging .... het is fijn om te zien hoe sport mensen ondersteunt in de wensen omtrent gewicht, en daarbij ook nog eens ervoor zorgt dat je steviger in je schoenen en lekkerder in je vel komt te zitten

 

Bij FoodMindMotion help ik jou met maatwerk. Geen standaard lijstjes, geen maaltijdvervangers. Het gaat mij erom dat je leert wat voeding is en met je doet. En welke invloed beweging heeft op je mentale welzijn en op je gezondheid. We zoeken naar een invulling die bij jou persoonlijk past, zodat je straks tevreden kunt zijn over je (nieuwe) gewicht en je je fit voelt om alles te doen wat je wilt.

Inzicht in hoe je mentaal jezelf vaak saboteert is hierin erg belangrijk. Daar moet je vanaf. Je kunt meer bereiken dan je zelf denkt. Ik heb al veel mensen mogen helpen. Met het bereiken van een beter/gezond gewicht, maar ook met het omgaan met  angsten of druk van anderen, het nemen van belangrijke beslissingen, of het op weg helpen naar een betere zelfontplooiing.


Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Wacht niet langer en waag het erop! Het is echt leuk om te doen.

FoodMindMotion - Je bent welkom!

Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand!

Marjolein Dees

 

5619888

Er is vaak vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering: https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat ik geaccrediteerde opleidingen heb gevolgd en daarvoor ook ben gediplomeerd. Daarnaast moet ik mijn vakkennis op peil houden door continu voldoende bij- en nascholingen te volgen. Hierdoor kun je consulten (deels) vergoed krijgen, afhankelijk van welke aanvullende verzekering je hebt afgesloten. 

Hoe dan ook zijn consulten bij FoodMindMotion als investering in jouw gezondheid absoluut de moeite waard. Je hoeft je goede geld niet meer uit te geven aan commerciële maaltijdvervangende producten of vermageringsproducten. Bovendien levert een gezonde leefstijl een vermindering van het risico op heel veel verschillende ziekten op. Wie weet hoeveel ritjes naar het ziekenhuis en vervelende behandelingen je zo uitspaart.

Verwijzingen

Cliënt: Er is geen verwijzing van een arts nodig om bij FoodMindMotion terecht te kunnen. Neem gerust direct contact op.

Verwijzer: Verwijst u gerust uw cliënt door naar FoodMindMotion indien hij of zij gebaat is bij een gezonde leefstijl met aandacht voor voeding, psychisch welzijn en beweging. Graag leg ik u mijn werkstijl en toegevoegde waarde uit in een nader gesprek. 

Dieet om medische redenen

Als je om medische redenen een speciaal dieet moet volgen, dan kun je terecht bij een diëtist. In andere gevallen kun je altijd bij FoodMindMotion terecht.