Even voorstellen

Mijn passie? Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen

Hoi, leuk dat je de moeite neemt om dit te lezen.

Ik ben Marjolein Dees (1969), kom uit Epe, en ben in 2015 gestart met FoodMindMotion.

In mijn praktijk geef ik als Voedingsdeskundige/Gewichtsconsulent advies hoe je beter met je voeding om kunt gaan in jouw persoonlijke situatie. Vaak met het doel om gewicht te verliezen, maar soms ook met het doel beter te presteren op gebied van sport (mijn specialisatie) of om gezondheidsproblemen te helpen oplossen. Ik lever maatwerk. Tenslotte ben jij uniek.

Daarnaast geef ik Bootcamp, PowerWalk en Personal Training. 

Aangezien je gedrag de aanjager is van je succes, integreer ik cognitieve gedragstherapie en uitleg over hoe je brein werkt in mijn adviezen. Daardoor leer je jezelf kennen en je gedrag herkennen, waardoor je veel beter wordt in het zelf sturen en coachen van je (voedings-)gedrag en dat is waar ik op uit ben: Leefstijlverandering. Dus niet voor even, maar voor je leven. 

Hiervoor werkte ik als Communicatie-Marketing-PR-adviseur in het bedrijfsleven en voor de overheid. Geweldig leuk, maar altijd al was ik in mijn vrije tijd bezig met alles wat te maken heeft met voeding, sport en psychologie.

Het is mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen. En daar kunnen veel mensen wel wat hulp bij gebruiken. 

 

 pijl Food .... Snappen hoe je betere keuzes maakt zonder dat je alles op hoeft te geven om je doelgewicht te behalen terwijl je van je gezondheid prioriteit 1 maakt

pijl Mind .... Begrijpen hoe je brein werkt, lekkerder in je vel komen te zitten, patronen blijvend aanpassen

pijl Motion .... meer kracht, conditie, een beter gewicht, een hogere weerstand

 

Bij FoodMindMotion help ik jou dus met maatwerk. Geen standaard lijstjes, geen maaltijdvervangers. Het gaat mij erom dat je leert wat voeding is en met je doet. En welke invloed beweging heeft op je mentale welzijn en op je gezondheid. We zoeken naar een invulling die bij jou persoonlijk past, zodat je straks tevreden kunt zijn over je (nieuwe) gewicht en je je fit voelt om alles te doen wat je wilt.

Inzicht in hoe je mentaal jezelf vaak saboteert is hierin erg belangrijk. Daar moet je vanaf. Je kunt meer bereiken dan je zelf denkt. Ik heb al heel veel mensen mogen helpen. Met het bereiken van een beter/gezond gewicht, maar ook met het omgaan met angsten of druk vanuit de sociale omgeving, het verbeteren van zelfvertrouwen, het nemen van belangrijke beslissingen, of het op weg helpen naar een betere zelfontplooiing en het kiezen van een passende bewegingsvorm.


Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Wacht niet langer en waag het erop! Het is eigenlijk gewoon echt leuk om te doen :-). Een verwijzing heb je niet nodig. Je kunt zo beginnen.

FoodMindMotion - Je bent welkom!

Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand! Zorgverzekeraars geven vaak een vergoeding voor advies en begeleiding bij FoodMindMotion. Mail of bel en ik vertel je meer!

Marjolein Dees

06-55398616 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5619888

AGB code FoodMindMotion 90069849, AGB code Marjolein Dees 90110967

Er is vaak vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering: https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat ik geaccrediteerde opleidingen heb gevolgd en daarvoor ook ben gediplomeerd. Daarnaast moet ik mijn vakkennis op peil houden door continu voldoende bij- en nascholingen te volgen. Hierdoor kun je consulten (deels) vergoed krijgen, afhankelijk van welke aanvullende verzekering je hebt afgesloten. 

Hoe dan ook zijn consulten bij FoodMindMotion als investering in jouw gezondheid absoluut de moeite waard. Je hoeft je goede geld niet uit te geven aan commerciële maaltijdvervangende producten of vermageringsproducten. Bovendien levert een gezonde leefstijl een vermindering van het risico op heel veel verschillende ziekten op. Het verhoogt je weerstand en verlaagt je gewicht waardoor je er heel wat beter voor komt te staan.

 

Dieet om medische redenen

Als je om medische redenen een speciaal dieet moet volgen, dan kun je terecht bij een diëtist. In andere gevallen kun je altijd bij FoodMindMotion terecht.